Αναρτήσεις

Η παρεούλα μας

Εικόνα
⭐Για το υλικό με τις ημέρες, τους μήνες, τις εποχές και τον καιρό  Πατήστε Εδώ ⭐ Για το υλικό 《Κόλλα 5 》 με κανόνες συμπεριφοράς για την παρεούλα Πατήστε εδώ ⭐ Για το υλικό με τις κουκουβάγιες, διαλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία αυτές που σας αρέσουν Πατώντας εδώ  

Πιγκουίνος Εκτυπώσιμο

Εικόνα
 Συμπληρωματικό υλικό για το παιδικό βιβλίο 《Πιγκουίνος χάθηκε Πιγκουίνος βρέθηκε》του Oliver Jeffers από τις εκδόσεις Ίκαρος!

2021 Πατρόν 🌈

Εικόνα
 

Αποκριάτικες Χειροτεχνίες

Εικόνα
Αποκριάτικες Χειροτεχνίες με την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου  Τετράγωνο ! Για την μάσκα Ινδιάνου, την μάσκα Μονόκερου και τον Χαρταετό χρησιμοποιήθηκαν τα υλικά που φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία! Αναλυτικότερα: 2 μάσκες Φτερά μεγάλα Φτερά μικρά Πούλιες μεγάλες Αφρώδη λουλούδια Τέμπερες Αφρώδη χαρτόνια Gliter A4 χαρτόνι Κόλλα UHU Γλωσσοπίεστρα Ειδικό χαρτί για χαρταετό  Στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο θα βρείτε πληθώρα υλικών για τις αποκριάτικες και όχι μόνο κατασκευές σας!!! Μια επίσκεψη στο online site τους Εδώ  θα σας εκπλήξει !!! Σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, σας κάνουμε δώρο μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 20 € !!! Τα βήματα θα τα βρείτε στην σελίδα μου στο instagram ! Καλή επιτυχία !!!

"Παιδικοί φόβοι"

Εικόνα
Ο φόβος είναι μια συναισθηματική κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από ένταση, ανησυχία, νευρικότητα και εσωτερική αναταραχή.  Σε κάθε ηλικία υπάρχουν κάποιοι χαρακτηριστικοί φόβοι οι οποίοι εξαρτώνται από τη βιοσωματική και νοητική ωριμότητα του παιδιού και από τις αλλαγές που παρουσιάζονται στο παιδί σε σχέση με τον τρόπο που βιώνει τον κόσμο γύρω του. Όπως γράφει και η  Ειρήνη Γεωργίου, MSc. Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt,  "Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μπορεί να φοβάται άλλα πράγματα, όμως τα περισσότερα παιδιά, μοιράζονται κοινούς φόβους: Τα βρέφη φοβούνται τους απότομους θορύβους και την πτώση, ενώ από έξι μηνών, φοβούνται τους ξένους. Από ενός έτους μπορεί να αποκτήσουν φόβο για τα ζώα, το “λύκο”, ή περίεργα μέρη του σπιτιού όπως η τουαλέτα. Από τριών αρχίζουν να φοβούνται το σκοτάδι και βέβαια τον αποχωρισμό, επειδή συνήθως είναι η ηλικία που πηγαίνουν σε κάποιο παιδικό σταθμό. Από πέντε χρόνων το παιδί έρχεται σε επαφή με την τρωτότητά του, ότι μπορεί να τραυμ

"Η συλλογή μου με κλασικούς θησαυρούς"

Εικόνα
Δεν υπάρχει παιδική βιβλιοθήκη σε κάθε σπίτι που να μην περιλαμβάνει και απο έναν τόμο με κλασικά παραμύθια! Αν, λοιπόν, αναζητάτε μία τέτοια συλλογή, μόλις κυκλοφόρησε μία νέα συλλογή με κλασικά παραμύθια από τις Εκδόσεις Ψυχογιός !  "Η συλλογή μου με κλασικούς θησαυρούς"  Αγαπημένοι ήρωες και ηρωίδες των κλασικών παραμυθιών εμφανίζονται σ’ αυτή τη συλλογή με την πανέμορφη εικονογράφηση για να σας διασκεδάσουν με τις περιπέτειές τους. Μέσα από τις διαχρονικές ιστορίες τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας μαζί με όλη την οικογένεια! Περιλαμβάνει 6 Υπέροχες Διασκευές Κλασικών Αριστουργημάτων : ✅Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων ✅Το βιβλίο της Ζούγκλας ✅Ο Μάγος του Οζ ✅Όλιβερ Τουίστ ✅Μαύρη Καλλονή ✅Ο Μυστικός Κήπος Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε  Εδώ Καλή ανάγνωση !