Παρουσίαση βιβλίου "Χάρτινα αεροπλανάκια"

Παρουσίαση βιβλίου "Χάρτινα αεροπλανάκια" του Helmore Jim σε εικονογράφηση Jones Richard, από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.


Αργά ή γρήγορα, πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν την προοπτική της μετακόμισης. Η μετακόμιση μπορεί να είναι δύσκολη για τους γονείς αλλά και για τα παιδιά, που δεν μπορούν να κατανοήσουν επακριβώς τους λόγους, καθώς αναζητούν την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος και της ρουτίνας.
Έτσι, το άγχος των γονιών είναι πως θα μπορέσουν να πουν στο παιδιά ότι πρόκειται να αφήσουν πίσω σχολείο, φίλους, γειτονιά και δασκάλους και να μετακομίσουν σε μια άλλη πόλη,ξεκινώντας από την αρχή. 

Το βιβλίο "Χάρτινα αεροπλανάκια" πραγματεύεται την δυνατή φιλία δύο παιδιών, της Μία και του Μπεν. Οι δύο φίλοι ονειρεύονται να φτιάξουν ένα αεροπλάνο, που να μπορεί να φτάσει στην απέναντι όχθη της λίμνης. 
Την δυνατή αυτή φιλία, έρχεται να κλονίσει η αναπάντεχη μετακόμιση του Μπεν. Πως θα αντιμετωπίσουν το γεγονός αυτό η Μία και ο Μπεν; Θα καταφέρουν να μείνουν για πάντα φίλοι;

Μια γλυκιά και λυρική ιστορία για την φιλία, που παραμένει ζωντανή ακόμα και αν η απόσταση, που την χωρίζει, είναι μεγάλη! 


Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε Εδώ

Στοιχεία βιβλίου:
Συγγραφέας: Helmore Jim
Ημερ/νία έκδοσης: 18/3/2019
Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες: 40
Γλώσσα βιβλίου: ελληνικά
Προτεινόμενη ηλικία: 4 +
Εικονογράφηση :Jones Richard 
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις βιβλίου: 28x24,5 cm

Καλή ανάγνωση! 


Follow me instagram :

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Το σποράκι ταξιδεύει"

"Ο Τίμος πηγαίνει στο σχολείο" από τις εκδόσεις Μίνωας