"Θα σ'αγαπώ ό,τι και αν γίνει"

"Θα σ' άγαπώ ό,ότι και αν γίνει" με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή! 
Της Debi Gliori, Εκδόσεις Πατάκη


Περιγραφή Ιστορίας:
Το μικρό αλεπουδάκι σκέφτεται πως είναι ένας μικρός ανάποδος γκρινιάρης. Δεν είναι όμως αυτό αλήθεια. Η μαμά του είναι αποφασισμένη να του το αποδείξει.


Κεντρικό Νόημα:
Πρόκειται για μία ιστορία που μιλάει για το πως θα κατευνάσουμε τους φόβους των παιδιών. Η αγάπη της μαμάς ακολουθεί το παιδί παντού και για πάντα. Και όταν λέει για πάντα, εννοεί για πάντα!


Σημαντικό στοιχείο:

Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας:

1. Αυτή που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες και με σκληρό εξώφυλλό. Η συγκεκριμένη τελειώνει με την ερώτηση: " Θα μ' αγαπάς ακόμα και όταν πέσει η σκοτεινιά και οι σκιές μας θα τριγυρνάνε και εσύ θα κοιμάσαι βαθιά;" 

2.Αυτή που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και έχει μαλακό εξώφυλλο και λεπτές σελίδες. Η συγκεκριμένη τελειώνει με την ερώτηση : "και όταν πεθάνουμε και χαθούμε,θα μ' αγαπάς ακόμη; θα υπάρχει ακόμα η αγάπη;"



 

Η πρώτη που υποννοεί την έννοια του θανάτου με τις σκιές και την σκοτεινιά είναι η πιο οικονομική! Εγώ έτσι τις ξεχωρίζω, όταν παραγγέλνω από το διαδίκτυο!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΗΓΗΣΗ
Μπορείτε να διαβάσετε την δεύτερη εκδοχή εδώ https://www.flipsnack.com/5577CE6BDC9/ftnlg8imd.html
και, εννοείται, μπορείτε να αλλάξετε τα λόγια, εαν δεν ικανοποιούν την ηλικία ή την ψυχοσύνθεση του παιδιού και να τα προσαρμόσετε όπως εσείς νομίζετε!


Κατασκευή για την γιορτή της μαμάς :

Αποτύπωμα παλάμης και πατούσας με νερομπογιές για αναμνηστικό δώρο!



 Καλή ανάγνωση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Το σποράκι ταξιδεύει"

"Ο Τίμος πηγαίνει στο σχολείο" από τις εκδόσεις Μίνωας